Detinguda una parella per agredir-se en Patraix en presència d’un menor

Quan la patrulla va arribar a la direcció que li va facilitar la sala 092, van trobar a una dona cridant i colpejant a un home amb una bossa

Publicitat

Agents de la 3a Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut a un home de 43 anys i una dona de 24 com a presumptes autors d’un delicte de violència domèstica. Els fets van ocórrer al voltant de les 22.30 hores del passat dissabte quan una patrulla va ser requerida per la Sala 092 per a acudir al barri de Patraix on, pel que sembla, un home estava agredint a una dona acompanyada d’un menor.

Quan la patrulla va arribar a la direcció que li va facilitar la sala 092, van trobar a una dona cridant i colpejant a un home amb una bossa. Després de separar-los, van entrevistar a dos testimonis dels fets que manifestaren haver vist a una dona que havia iniciat, segons va indicar una de les testimonis, suposadament l’agressió a un home i que aquest havia retrocedit fins que havia espentat a la dona i li havia propinat una puntada quan estava en el sòl en presència del fill de la dona. Ambdues persones van ser detingudes i una germana de la detinguda es va fer càrrec del menor.

PublicitatRovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela