16.2 C
Valencia

La Fundació Manuel Peláez renova un any més el seu patrocini a l’Orquestra Filharmònica de la UA

El compromís de patrocini de la Fundació Manuel Peláez amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) es renova un any més, amb l'objectiu de sufragar les ajudes musicals corresponents a les tres trobades anuals de l'OFUA (Cicle de Concerts de Nadal, Primavera i Estiu, uns cicles que inclouen concerts solidaris).

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El compromís de patrocini de la Fundació Manuel Peláez amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) es renova un any més, amb l’objectiu de sufragar les ajudes musicals corresponents a les tres trobades anuals de l’OFUA (Cicle de Concerts de Nadal, Primavera i Estiu, uns cicles que inclouen concerts solidaris).

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Fundació Manuel Peláez, Javier Peláez, han ratificat aquest matí aquesta col·laboració amb la signatura d’un nou conveni anual. L’acte també ha tingut la presència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora de la Fundació Manuel Peláez, Concha Aldave, i la directora de la Fundació General de la UA, Lucía Gomis.

La Fundació Manuel Peláez va ser el primer patrocinador a donar suport a aquest projecte musical i formatiu l’any 2008, un suport que s’ha mantingut de forma ininterrompuda durant aquests anys. L’aportació també es destinarà, com en anys anteriors, a beques formatives per a l’alumnat integrant de l’OFUA, una ajuda amb la qual pot completar el manteniment dels instruments.

Més de 300 estudiants s’han format musicalment en l’OFUA en els seus dotze anys de vida i la qualitat formativa rebuda ha permès que alguns d’aquests avui formen part d’importants orquestres professionals europees i espanyoles com l’orquestra de l’Opera Nacional de Finlàndia, l’Acadèmia “Karajan” de la Filharmònica de Berlín, la BBC Filharmònica de Manchester, l’Orquestra Nacional d’Espanya o la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, entre d’altres.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià