19:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Patronat de Turisme acosta els productes turístics locals a la B-Travel 2017 de Barcelona

El Patronat de Turisme de València participa des de demà divendres i fins al diumenge 23 d’abril en el Saló Internacional de Turisme B-Travel 2017 de Barcelona.

València Turisme, marca turística del patronat, portarà els productes turístics dels pobles i comarques valencians relacionats amb el turisme actiu, el turisme gastronòmic i el turisme cultural, al públic general i professional assistent a la fira, dins del stand de la Comunitat Valenciana.

A més, en aquesta edició de B-Travel la marca compta amb un espai promocional per a l’especial posada en valor de la gastronomia del territori valencià, en l’àmbit temàtic “B-Delicious”.

També acudeixen a B-Travel de Barcelona, com a co-expositors, els municipis d’Aiora, Carcaixent, Cullera, El Puig de Santa Maria, Gandia, Oliva, Riba-roja de Túria, Sueca, Xàtiva i Alboraia, localitat que en col·laboració amb la D.O. Xufa de València oferirà degustacions d’orxata.

La Comunitat Valenciana se situa com la tercera destinació viatgera del mercat català, tan en general com en destinació vacacional de l’època estival.

Últimas noticias

Contenido relacionado