Les proves de la PAU es celebraran amb un protocol de seguretat “sense precedents”

La Conselleria d'Innovació ha preparat un subministrament d'un total de 33.545 mascaretes que es repartiran entre l'alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohòlic.

Les proves ordinàries es realitzaran els pròxims dies 7, 8 i 9 de juliol a 470 centres de Batxillerat de la Comunitat Valenciana que acolliran prop de 24.000 alumnes i les alumnes que acudiran a examinar-se per accedir a la Universitat.

La Conselleria d’Universitats ha posat en marxa un protocol de seguretat “sense precedents” per a la realització de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), en col·laboració amb les conselleries de Justícia, Educació, Sanitat i Hisenda, a causa de la situació generada per la COVID-19 i que ha suposat l’adopció de mesures extraordinàries per a “protegir la salut i seguretat” de l’alumnat que es presenta als exàmens.

La Conselleria d’Innovació ha preparat un subministrament d’un total de 33.545 mascaretes que es repartiran entre l’alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohòlic, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Així mateix, està previst que prop de 2.500 docents voluntaris participen en el desenvolupament de les proves, a més dels efectius de Protecció Civil i Policia Local. També hi haurà més de 2.000 vigilants i al voltant de 1.800 persones que formen part del personal assignat encarregat del procés.

Tots ells es distribuiran entre les 2.173 aules de tota la Comunitat Valenciana (788 a Alacant, 254 a Castelló i 1.131 a València.)CatalanSpanish