02:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paula Sanchis i Clara Pozo, falleres majors d’Alaquàs 2018

Alaquàs ja coneix les que seran les màximes representants falleres per a l’any 2018. Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos van estar elegides el passat diumenge 2 de juliol en l’acte oficial celebrat al Castell d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada de la regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo, va ser l’encarregada de llegir l’acta d’elecció amb què es va donar a conèixer oficialment el nom de les noves representants davant de totes les comissions falleres.

Les proves del procés de selecció per a elegir a la Fallera Major es van dur a terme durant dos dies. Dues candidates es presentaven a aquest procés: Paula Sanchis Mengod i Belén Benito Peiró. El dissabte les candidates es van sotmetre a una entrevista personal, un simulacre de lectura de la Crida i un menjar amb el jurat designat per Junta Central Fallera. El diumenge es va realitzar una doble desfilada amb indumentària valenciana. La primera amb ram de flros i la segona saludant. Finalment, el jurat va designar com a Fallera Major d’Alaquàs per al 2018 a Paula Sanchis Mengod. La Fallera Major Infantil, Clara Pozo Cantos va ser elegida com a única candidata.

Paula Sanchis Mengod és fallera de la comissió Avinguda Genovés des que va nàixer. Va estar Fallera Major Infantil d’Alaquàs l’any 2002 i Fallera Major infantil de la seua comissió l’any anterior. L’any 2016 va ser Fallera Major de la seua comissió. Ha ostentat també el càrrec de secretària de Junta Local Fallera en l’exercici 2013-2014.

Per la seua banda, Clara Pozo Cantos és fallera de la Falla Verge de l’Olivar. Té també experiència en aquest tipus de càrrecs ja que va ser la Fallera Major Infantil de la seua falla l’any 2015.

A l’acte van acudir les actuals Falleres Majors d’Alaquàs, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira, que junt amb l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos van ser les primeres en felicitar les noves protagonistes de la festa valenciana. Moments després, el públic també va voler transmetre l’enhorabona a les noves Falleres Majors d’Alaquàs.

Últimas noticias

Contenido relacionado