Alzira renova el paviment de la plaça de les Lletres Valencianes

A hores d’ara estan realitzant-se les obres per tal de canviar el paviment ja que l’anterior era d'un material poc resistent.

PublicitatAVL

Un dels objectius marcats des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira ha sigut anar millorant tots aquells elements i zones de la ciutat que ho requerien i eren necessaris.

Un d’eixos objectius ha sigut millorar les deficiències que la plaça de les Lletres Valencianes tenia, on la primera actuació va ser canviar les reixes d’eixida de l’aire del soterrani, ja que tenien molt de perill amb les antigues arestes. A hores d’ara estan realitzant-se les obres per tal de canviar el paviment ja que l’anterior era d’un material poc resistent.

PublicitatRovira  

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha estat supervisant les obres i ha declarat al respecte: “Els trencaments en l’anterior paviment de la plaça de les Lletres Valencianes s’anaven succeint molt sovint en estos últims anys i decidírem que era necessari realitzar el canvi per un paviment més resistent i de qualitat, a més de donar-li a eixe espai una imatge més actual”.

Publicitat