Sanitat farà la PCR als qui van estar a la discoteca Ébano de Peníscola on es va detectar el brot covid

Salut Pública realitzarà PCR a totes les persones que van acudir a la discoteca on es va detectar el focus els dies 11, 12 i 13 de juliol a l'Esplanada del Port, Edifici de Serveis Socials de Peníscola, en horari de 9h a 14h i de 16h a 21h.. Les proves es realitzaran els dies 21 i 22 de juliol i hauran d'acudir tots els ciutadans que van passar per la discoteca estos dies.

Salut pública fa a una crida a la responsabilitat per a que totes les persones que haguessin estat en la Discoteca Ébano de Peníscola els dies 11, 12 i 13 de juliol, al fet que acudeixin a l’Esplanada del Port, Edifici de Serveis Socials de Peníscola els dies 21 i 22 de juliol a fer-se les proves covid.

La conselleria explica que després dels primers resultats de l’estudi de contactes realitzats en relació amb un brot de coronavirus detectat en la població i amb l’objectiu d’ampliar este estudi, prevenir i descartar possibles casos de covid 19, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola, instem a totes les persones que haguessin estat en la Discoteca Banús de Peníscola els dies 11, 12 i 13 de juliol, al fet que acudeixin a l’Esplanada del Port, Edifici de Serveis Socials de Peníscola els dies 21 i 22 de juliol en horari de 9h a 14h i de 16h a 21h. Es realitzaran les proves sanitàries oportunes, dirigides
insistim, a descartar possibles casos.

Totes les persones hauran d’acudir proveïts de la targeta SIP, amb màscara i seguint les recomanacions de distanciament, higiene i seguretat establertes per les autoritats competents.

NOUS CASOS A LA PROVÍNCIA


D’altra banda, pel que fa als nous casos detectats, al marge del 9 que se sumen al brot de Peníscola, ja amb 20 persones de diferents llocs, la província de Castelló comptabilitza només 17 dels 171 casos en una jornada on la Comunitat Valenciana ha registrat 98 noves altes a pacients amb coronavirus.

Quant als hospitals valencians tenen, actualment, un total de 59 persones ingressades, 8 menys que en l’última actualització: 14 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 12 a la província d’Alacant, d’ells 2 en l’UCI; i 33 a la província de València, 4 d’ells en UCI. També cal dir que s’ha registrat una defunció per coronavirus.


CatalanSpanish