Totes les PCR de Gilet donen negatiu, també la del xiquet contagiat

El positiu d'un xiquet a l'escola d'estiu de Santo Espíritu de Gilet va provocar el confinament preventiu més de 50 famílies a la localitat.

El xiquet que va donar positiu per coronavirus quan estava al parc d’educació viària de Gilet, i que ha fet que unes 70 persones es realitzaren la prova PCR per a determinar si s’havien contagiat, ha donat negatiu en una segona prova. Així doncs, cap dels menors assistents a l’escola d’estiu ni la plantilla del centre han resultat afectats pel virus, segons assenyalen fonts del parc viari.

El centre ha precisat que la mare del xiquet infectat els ha comunicat que ara ha donat negatiu “però que és difícil confirmar si va ser un fals positiu”. Encara que faltava un menor per fer-se la prova, finalment no li la practicaran perquè no va estar en contacte directe amb el menor que va donar positiu.

Divendres passat, 7 d’agost, el centre va ser informat que un dels alumnes havia donat positiu en Covid-19 i per este motiu mig centenar de famílies i els huit treballadors i treballadores del parc van guardar un confinament preventiu fins que s’han anat coneixent els resultats dels 70 tests realitzats. En tots els casos han donat negatiu.

El parc d’educació viària de Gilet acabava la setmana passada la temporada i ja no tornarà a obrir fins després de l’estiu, si les circumstàncies de la pandèmia ho permeten.

CatalàEspañol