La pedagoga Mar Romera ensenya gestió d’emocions a Onda

Badenes: "Hem treballat per unes jornades de qualitat que aporten valors, coneixement i experiències als onders".

PublicitatAVL

Un total de 430 pares i docents han assistit este matí a la ponència de la prestigiosa pedagoga Mar Romera, sota el nom de ‘Triar emocions per a viure millor’, a l’auditori de la Unió Musical Santa Cecilia d’Onda.

A més, en esta IV Edició de les Jornades Educatives ‘Emociona-Jocs’ també ha participat Manuel Andrades, reconegut com a millor professor de primària en la Comunitat de Madrid 2018 i en el top 10 dels millors d’Espanya ha sigut l’encarregat de moderar la taula redona ‘Gestió de les emocions en l’àmbit escolar i familiar’, en el qual van participar els centres educatius d’Onda, com són Secció d’IES Secció Serra d’Espadà, CEIP Mestre Caballero i CC Verge del Carmen. També, van participar els representants dels pares i mares de l’AMPA del CEIP Baltasar Rull i AMPA del CEIP Miralcamp.

PublicitatRovira  

La regidora de Formació i Educació, Estela Badenes, ha destacat que “hem treballat per unes jornades de qualitat que aporten valors, coneixement i experiències als onders”.

Durant la seua intervenció, Mar Romera ha exposat les dificultats i els conflictes més comuns que pares i mares es poden trobar durant el procés d’aprenentatge dels més xicotets i, així mateix, ha proposat maneres d’actuar que ajudaran en les relacions entre pares i fills per a augmentar la seua capacitat d’anàlisi i d’actuació.

“L’educació de les emocions s’ha convertit en el pilar educatiu fonamental del segle XXI i Onda es compromet a dur-lo a terme”, ha insistit Badenes.