Puig es reunirà amb Pedro Sánchez la primera setmana d’octubre

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat en la seua primera intervenció en el debat sobre l'estat de la Comunitat que es reunirà amb el president del Govern, Pedro Sánchez, la primera setmana d'octubre.

octubre

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat en la seua primera intervenció en el debat sobre l’estat de la Comunitat que es reunirà amb el president del Govern, Pedro Sánchez, la primera setmana d’octubre.

Puig ha situat aquesta entrevista en el marc de la necessitat de “reafirmar la voluntat d’avançar en el compliment de l’agenda valenciana i aportar la nostra posició respecte a les reformes que necessita Espanya”.

El president ha defensat que s’ha produït un “punt d’inflexió” en les relacions amb el Govern central, que al seu judici correspon amb un “nou tracte lleial”.

Les obres de la T2 de Metrovalencia es reprendran en 2019

D’altra banda el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat en la seua primera intervenció en el debat sobre l’estat de la Comunitat que les obres de la L10 (antiga T2) de Metrovalencia es reprendran en el primer trimestre de 2019.

Concretament, s’abordarà el tram comprés entre el carrer Alacant i el barri de Natzaret per a, a continuació, en l’horitzó de 2021, connectar Natzaret amb el port de València mitjançant tramvia.

A més, ha anunciat que Metrovalencia obrirà a la nit els caps de setmana i els festius a partir de final d’any.

Puig ha informat que en les pròximes setmanes s’aprovarà un pla estratègic de turisme, “des de la cogestió públic-privada, amb objectius fins a 2025”.

En matèria d’agricultura i ramaderia, el president ha demanat al Govern central que defense els interessos de l’agricultura mediterrània en la PAC i que incremente els controls fitosanitaris a la frontera.

Publicitat