```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pedro Sánchez guanya a la maquinària del PSOE i deixa en una situació difícil a Ximo Puig

En la jornada del diumenge, 21 de maig, un total de 187.949 militants socialistes han sigut cridats a participar en la elecció del seu secretari general. Pedro Sánchez ha guanyat amb vora el 50% dels vots, mentre que Susana Díaz ha obtingut un 40% i Patxi López el 10%.

El territori del PSPV es va confirmar ahir com un dels principals feus de l’exlíder, que va aconseguir més del doble de vots que Díaz: 9.552 (63%) per 4.274 (28,2%) amb el 97% escrutat. El tercer en discòrdia, Patxi López, es va quedar en 1.318 (8,7%).

Anit més d’un centenar de militants es van congregar per a celebrar el triomf de Pedro Sánchez, entre ells Pepe Ruiz i Ramón Marí, i l’alcalde de Burjassot, Rafa García. Jose Luis Ábalos apareixia com l’autèntic vencedor valencià amb Andrés Perelló que van celebrar la victòria a Madrid de la mà de Pedro Sánchez.

Puig es va manifestar a través de Twitter: «Avui els militants del PSPV han donat una lliçó de democràcia. Felicitats a Pedro Sánchez. Ara, a continuar treballant pels valencians». Va enviar també un whatsapp de felicitació al triomfador.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado