20:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pedro Sánchez triomfa a la Comunitat Valenciana

Susana Díaz ha presentat aquest matí a Ferraz 63.000 avals a la seua candidatura per a la secretaria general del PSOE enfront de 57.000 de Pedro Sánchez i Patxi López, el tercer aspirant registra més de 12.000. No obstant això, els resultats d’aquesta revetlla pel lideratge socialista es donen la volta a la Comunitat Valenciana.

En el territori de Ximo Puig -partidari de Díaz- s’ha imposat Sánchez, d’acord amb les dades oferides aquest matí per les tres candidatures. Sánchez ha presentat 8.105 signatures de militants valencians, mentre que la candidata andalusa s’ha quedat en 5.300. López ha obtingut prop de mil signatures, segons els seus representants a València.

Una dada a tenir en compte és que solament en la província de València Sánchez hauria recaptat els mateixos suports (5.300) que Susana Díaz en tot el territori valencià.

Les dades no són oficials encara. La comissió de garanties del PSOE ha de revisar en les pròximes hores tots els avals per a comprovar que no hi ha duplicitats (no es pot avalar a més d’un candidat) ni signatures de persones no incloses en el cens oficial.

Últimas noticias

Contenido relacionado