24.9 C
Valencia

L’empresa del candidat de Millorem Benaguasil va intentar donar un pelotazo urbanístic en Benaguasil per 472.371,23 euros

Actuaciones Valls SL va comprar uns terrenys per 40.000 euros per a reclamar l'expropiació a l'Ajuntament 10 dies després per 11,8 vegades el seu valor.

- Publicitat -AVL

L’empresa del candidat de Millorem Benguasil a les eleccions municipals d’este municipi va presentar en 2012 una reclamació contra el decret 541/2014 per la qual després d’adquirir el 9 de juny 662m2 de terreny en els quals es trobava la finca a expropiar per 40.000 euros, reclama a l’Ajuntament el dia 19 del mateix mes l’expropiació de poc més de la meitat d’eixos terrenys per valor de 472.371,23 euros, més el 5% en premi d’afecció, la qual cosa correspon a un total de 495.989,79 euros que havien d’eixir de les arques del consistori.

Vicente Valls, qui en principi se presentava a les eleccions municipals pel PSPV-PSOE i després va anunciar la candidatura per la seua pròpia marca anomenada Millorem Benaguasil. Valls ha centrat part de la seua campanya electoral en la gestió urbanística de la localitat, tal i com ha publicat en les xarxes sociales en l’últim mig any.

- Advertisement -

L’Ajuntament va notificar que l’immoble, situat en el número 7 del carrer Constitució, estava fóra d’ordenació i, per a ser edificable havia de tindre l’ordenació de solar d’acord a la LUV i per tant no podia ser sotmés a l’expropiació per ministeri de llei.

Després de portar Actuaciones Valls la demanada al contenciós administratiu en 2015, esta va ser recorreguda per l’Ajuntament de Benaguasil, posteriorment el tribunal va dictaminar a favor del consistori desestimant la demanda de l’empresa de Vicente Valls.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,986FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detecten nous contagis de coronavirus a Morella

Morella ha enregistrat un creixement dels casos de COVID-19 en els últims dies a causa d'un brot de caràcter social.

Alcoi tindrà un dispositiu de seguretat coordinat durant el Mig Any del coronavirus

A banda de la presència de les forces de seguretat, el Consistori recorda la importància vital de la responsabilitat individual.

Benitatxell activa un protocol especial en el cementeri per a Tot sants

L'entrada es realitzarà pel cementeri vell, l'eixida per la part nova i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per l'entrada del pàrquing.

Condemnat a 21 anys i mig de presó per matar a bastonades a un conegut a Albaida

Va portar a la víctima fins a un garatge mitjançant enganys i, després d'assassinar-la, li va robar el cotxe, diners i dos targetes de crèdit.

Fiscalia interna al menor de 15 anys acusat de participar en la violació grupal a una xiqueta a Gandia

La Fiscalia ha internat al menor acusat, junt a dos joves més, de participar en la violació grupal a una xiqueta en el municipi de la Safor.
- Advertisement -

: Valencià