L’empresa del candidat de Millorem Benaguasil va intentar donar un pelotazo urbanístic en Benaguasil per 472.371,23 euros

Actuaciones Valls SL va comprar uns terrenys per 40.000 euros per a reclamar l'expropiació a l'Ajuntament 10 dies després per 11,8 vegades el seu valor.

L’empresa del candidat de Millorem Benguasil a les eleccions municipals d’este municipi va presentar en 2012 una reclamació contra el decret 541/2014 per la qual després d’adquirir el 9 de juny 662m2 de terreny en els quals es trobava la finca a expropiar per 40.000 euros, reclama a l’Ajuntament el dia 19 del mateix mes l’expropiació de poc més de la meitat d’eixos terrenys per valor de 472.371,23 euros, més el 5% en premi d’afecció, la qual cosa correspon a un total de 495.989,79 euros que havien d’eixir de les arques del consistori.

Vicente Valls, qui en principi se presentava a les eleccions municipals pel PSPV-PSOE i després va anunciar la candidatura per la seua pròpia marca anomenada Millorem Benaguasil. Valls ha centrat part de la seua campanya electoral en la gestió urbanística de la localitat, tal i com ha publicat en les xarxes sociales en l’últim mig any.

Rovira  

L’Ajuntament va notificar que l’immoble, situat en el número 7 del carrer Constitució, estava fóra d’ordenació i, per a ser edificable havia de tindre l’ordenació de solar d’acord a la LUV i per tant no podia ser sotmés a l’expropiació per ministeri de llei.

Després de portar Actuaciones Valls la demanada al contenciós administratiu en 2015, esta va ser recorreguda per l’Ajuntament de Benaguasil, posteriorment el tribunal va dictaminar a favor del consistori desestimant la demanda de l’empresa de Vicente Valls.

PublicitatJuega Limpio Orihuela