Peníscola fa balanç de les actuacions extraordinàries en Servicis Socials durant l’estat d’alarma

La Generalitat Valenciana ha informat l'Ajuntament de Peníscola de l'aprovació d'una aportació de 15.000 € per a contribuir a sufragar les despeses extraordinàries d'esta crisi.

María Jesús Albiol, regidora del Benestar Social i Sanitat, ha informat sobre les actuacions extraordinàries en Servicis Socials durant l’estat d’alarma.

Des de la regidoria s’han destinat al voltant de 41.000 € en prestacions socials per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària entre els col·lectius més vulnerables.

En concret: 35 persones han sigut beneficiàries de prestacions d’Emergència Social; el nombre de persones ateses pel servici de Teleassistència va ascendir a 50; el programa “Menjar a casa” va servir a 7 veïns i van ser atesos pel Servici d’Ajuda a domicili un total d’11.

Per la seua part, del Pla de xoc per a famílies amb menors, van quedar fora de les ajudes autonòmiques un total de 60 famílies.

La regidora Albiol ha mostrat el seu agraïment a les 29 persones inscrites en el voluntariat impulsat per l’àrea, per a facilitar la compra per a majors, així com la compra de medicaments.

Des de l’àrea, informen que s’ha gestionat la compra de materials de protecció.

En matèria de violència de gènere s’està treballant activament i en coordinació amb altres estaments per a la prevenció i difusió d’informació necessària sobre atenció i seguiment a les víctimes.

Ja finalment la Generalitat Valenciana ha informat l’Ajuntament de Peníscola de l’aprovació d’una aportació de 15.000 € per a contribuir a sufragar les despeses extraordinàries d’esta crisi.

La regidoria està a l’espera de rebre l’ingrés anunciat.

ValenciàEspañol