18.1 C
Valencia

Peníscola obri el termini de sol·licituds d’ajudes a PIMES i autònoms

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l'activitat econòmica els locals o els establiments de la qual hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic per l'estat d'alarma.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’avanç exponencial de la situació d’emergència de salut pública ocasionada pel coronavirus COVID-19 a tot el món, està afectant les economies locals, davant esta circumstància i havent comprovat l’impacte real de la crisi sanitària en l’economia del municipi, “hem considerat necessari atorgar liquiditat a les empreses per tal de contribuir a facilitar l’acompliment de les seues obligacions i esmorteir la reducció dràstica d’ingressos” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez.

Davant esta conjuntura, l’Ajuntament de Peníscola va aprovar en el Ple municipal una de les mesures que es contemplen en el Pla de Mesures de Xoc per a la Reactivació i que es concreta en la creació d’una línia d’ajudes per a Pimes i autònoms.

- Publicitat -

L’objectiu d’estes ajudes és “protegir l’interés general del municipi, actuant directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per tal d’afrontar esta situació extraordinària i amb la finalitat d’evitar que s’originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per als seus habitants, contribuint a la reactivació de l’economia local” ha explicat Martínez.

Amb l’aprovació definitiva en el Ple d’esta línia d’ajudes municipals, l’Ajuntament consigna 400.000 € per a destinar-los a esta comesa, import que procedeix de romanents de Tresoreria per a despeses generals, del superàvit i estalvis de l’any anterior.

- Publicitat -

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l’activitat econòmica els locals o els establiments de la qual hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic a conseqüència de la pandèmia.

A més, es concedirà una quantitat fixa de 500 euros a aquelles persones físiques o jurídiques titulars de l’activitat econòmica que no s’haja vist afectada pel tancament d’establiments, però hagen patit una reducció de la seua facturació en almenys un 75%.

- Publicitat -

La sol·licitud de les ajudes pot realitzar-se de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica, on s’informa dels requisits i documentació necessaris per al tràmit.

A més es pot realitzar la sol·licitud de manera presencial en les dependències del Servei d’Atenció Ciutadana des de demà i durant vint dies hàbils. És indispensable sol·licitar cita per realitzar el tràmit presencialment.

Des de la Regidoria d’Hisenda s’ha incidit en la importància de completar tota la documentació requerida per a facilitar la tramitació i que no hi haja retards en els pagaments.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià