Peníscola hissa la bandera de ‘Qualitur’ que certifica la qualitat de les seues platges

L'alcalde de la localitat Andrés Martínez i el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer han hissat la bandera 'Qualitur,

L’alcalde de la localitat Andrés Martínez i el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer han hissat la bandera ‘Qualitur’, guardó atorgat per l’Agència Valenciana de Turisme com a reconeixement per la certificació de la qualitat de les platges en accessibilitat i cura del medi ambient.

L’alcalde Martínez ha remarcat la bona sintonia entre administracions i ha recordat les àrdues tasques de reconstrucció després de l’huracà Glòria que va devastar el litoral a l’inici de l’any.

Per la seua part, Colomer ha assenyalat que la platja ja no és només un espai on estar, sinó un lloc on s’ofereix un servici de qualitat i els certificats atorgats per Qualitur constaten que s’han superat amb èxit tots els processos de fiscalització i control.

Este estiu els visitants han d’adaptar-se a noves mesures de seguretat, com l’espai de quatre metres entre para-sol i para-sol i sis metres de distància fins a la riba de la mar.

Finalment els càrrecs polítics s’han fotografiat enfront de les noves lletres de “Peñíscola XXL” que, amb la platja i el castell al fons, tant d’èxit tenen en xarxes socials.

CatalanSpanish