Peníscola convoca el concurs fotogràfic per a la portada del programa de les Festes Patronals

El termini d’admissió de les obres comença avui, dia 5 de juliol i acabarà el 14 de juliol a les 23.30 hores

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa, un any més, la campanya en xarxes socials per aconseguir la imatge de portada del programa de Festes Patronals. “Amb l’objectiu que hi haja molta participació i més veïns i veïnes puguen opinar a través dels «m’agrada», hem activat un any més aquest concurs en les xarxes socials, en el perfil de l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de Festes en el consistori, Ramón Simó.

Les obres hauran de presentar-se mitjançant correu electrònic a l’adreça [email protected] Cada participant podrà presentar el nombre de fotografies que vulga, la inscripció és gratuïta i l’obra haurà de ser original, inèdita i presentada en format digital en alta resolució (mínim 800 píxels, 300 píxels per polzada) i en format vertical (22x32cm).

Cada participant identificarà la seua obra amb un sol títol que escriurà en el mateix correu de la fotografia presentada. En el correu electrònic haurà d’identificar-se el nom complet de l’autor, la seua adreça i el seu nom de telèfon.

La temàtica de les fotografies haurà d’estar relacionada amb elements tradicionals, culturals i festius de les Festes Patronals de Peníscola, quedant fora de concurs aquelles imatges que no acomplisquen els criteris.

El termini d’admissió de les obres comença avui, dia 5 de juliol i acabarà el 14 de juliol a les 23.30 hores.

La votació inicial serà popular, és a dir, les fotografies presentades correctament es publicaran en la pàgina de Facebook “Ajuntament de Peníscola” el dia 15 a les 10.00 hores i estaran publicades per a la seua votació fins al dia 17 de juliol a les 10.00 h. Les cinc fotografies amb més «m’agrada», seran les finalistes del concurs.

El jurat, format per fotògrafs professionals i la Cort d’Honor de 2019, triarà entre les cinc fotografies més votades les dues que consideren més oportunes per ser portada (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2019 i que comptaran amb un reconeixement econòmic i un diploma, el primer premi amb 200 € i el segon premi amb 100 €.

ValenciàEspañol