Peníscola quantifica en més de dos milions d’euros els danys del temporal

L'Ajuntament de Peníscola quantifica en més de dos milions d'euros els danys causats per la borrasca "Gloria".

PublicitatAVL

L’Ajuntament de Peníscola quantifica en més de dos milions d’euros els danys causats per la borrasca “Gloria”; així ho ha traslladat a la Subdelegació de Govern a Castelló, perquè el Ministeri puga realitzar una estimació dels danys ocasionats en el conjunt de la província.

El pas del temporal marítim per la localitat del Baix Maestrat ha ocasionat desperfectes a les platges i passejos per valor de 600.000€, així com en la zona del Conjunt Històric Artístic, per més de mig milió d’euros.

PublicitatRovira  

En instal·lacions elèctriques s’han comptabilitzat 225.000€ de danys; en mobiliari urbà, asfaltat i desperfectes en el nucli suburbà, més de 250.000€. Els treballs de recuperació de la jardineria en passejos suma més de 400.000€.

En els accessos a la zona sud, la neteja, desbrossament , reposició de ferma i canalitzacions ascendeix a 150.000€ que sumat a tot l’anterior suma un total de 2,1 milions d’euros.

L’estimació de danys en particulars fins i tot no ha pogut realitzar-se, ja que hui dia fins i tot no s’han registrat en el Servei d’Atenció Ciutadana sol·licituds d’informes per a les asseguradores i petició de possibles ajudes, “el nostre servei d’informació meteorològica facilitarà la tasca als particulars que poden sol·licitar el seu en el *SAC, d’esta manera podrem quantificar també la xifra de veïns afectats i calcular una estimació de danys en espais privats” ha explicat la tinenta d’alcalde, María Jesús Albiol, que està coordinant l’operatiu per a restablir la normalitat en la població.