27.4 C
Valencia

Peníscola demanarà al Consell l’ampliació de funcions de la seua infermera escolar

El centre d'educació infantil i primària públic del municipi compta amb infermera escolar des del mandat 2011-2015.

- Publicitat -AVL

La portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat la presentació d’una esmena a la moció proposada pel grup municipal socialista de la localitat, que proposa sol·licitar infermera escolar.


El text dels populars recorda que el centre d’educació infantil i primària públic del municipi compta amb infermera escolar des del mandat 2011-2015, servei que es va sol·licitar per part de l’Ajuntament a la Conselleria de Sanitat, en matricular-se un alumne amb necessitats especials, que requeria de la implantació del servei.


“Ens sorprén que el grup socialista ni tan sols s’haja posat en contacte amb la direcció del col·legi per a preguntar si es disposa o no del servei i en quins termes seria aquest necessari, per a realitzar la petició” ha explicat la portaveu del govern municipal, Raquel París.


“D’haver-ho fet, sabria que des de fa dues legislatures el centre d’educació infantil i primària de la nostra localitat ja compta amb una infermera escolar assignada, que atén les necessitats especials d’un alumne, que segueix escolaritzat” ha ampliat París.


Davant aquesta circumstància “i vetlant pel ràpid compliment de la prestació del servei donada la situació pandèmica en la qual ens trobem, proposarem al Consell que l’actual infermera puga ampliar les seues funcions en el centre fins que la Generalitat programe el servei de manera integral”, ha comentat la portaveu.
París, en este sentit ha compartit la seua sospita referent a la moció socialista: l’han presentada sense saber ni conéixer la situació en la nostra població, amb l’únic propòsit polític de demanar a l’Ajuntament que assumisca una despesa que no li correspon”.


Així, la portaveu popular, davant la petició li la moció del PSOE local, que el consistori córrega amb les despeses del servei, si la Generalitat no el sufraga, ha sigut categòric: “la Generalitat és l’administració competent en matèria sanitària i ha d’assumir la necessitat de comptar amb infermera en els centres educatius per a garantir la tranquil·litat de les famílies, donada l’actual situació de pandèmia”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,677FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià