16.2 C
Valencia

Peníscola s’enfoca en la pròxima temporada de turisme com a destinació segura

El sector de restauració ha sol·licitat a l'àrea de Turisme un esforç per promocionar els atractius de la destinació en els pròxims mesos d'hivern enfocant-se en el visitant de proximitat.

- Publicitat -AVL

Finalitzada la temporada estival, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat esta setmana el Consell Sectorial de Turisme per fer balanç de l’estiu i programar els pròxims mesos i la nova campanya.

Des del consistori s’han valorat positivament les xifres que llança l’últim trimestre, “calia esperar un estiu complicat i ho ha sigut, no obstant això, les xifres d’ocupació durant els mesos d’agost i setembre, per damunt del 65%, han sigut raonablement positives la qual cosa ens fa felicitar a tots” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha presidit la trobada amb l’empresariat local.

- Advertisement -

En esta línia ha volgut destacar “el bon comportament de la demanda, que ha anat creixent a mesura que avançava la campanya” gràcies a l'”exemplaritat de la nostra oferta, que ha sigut capaç de garantir la seguretat dels qui ens triaven per a passar les seues vacances” ha valorat la regidora.

“No hem estat exempts de brots, però ens hem mantingut en nivells més que raonables i això és gràcies a totes i tots els treballadors i empresaris que han adoptat les mesures necessàries perquè els qui ens visitaven se sentiren segurs” ha manifestat.

A més, ha volgut destacar el “gran esforç que l’administració local hem fet per gestionar la seguretat i control d’aforaments en espais d’alta concurrència, com les platges”.

En esta línia, diversos dels consellers representants del col·lectiu empresarial local han referit multitud d’agraïments per part dels seus clients per les mesures de seguretat implementades en col·laboració amb les autoritats locals i la Policia Local, això – han assegurat- ha facilitat que molts turistes allargaren les seues estades.

Esta circumstància “hem d’aprofitar-la i saber traure-li partit, hem sigut capaços de generar confiança amb el treball conjunt i un esforç enorme per part dels establiments; els nostres turistes han tornat als seus llocs de residència amb la tranquil·litat d’haver sigut cuidats i hem de recordar-los-ho i continuar treballant en esta direcció perquè, durant els pròxims mesos i la nova campanya de l’any pròxim, continuen elegint-nos” ha manifestat el president de la patronal local (Agretur), Francisco Ribera, qui ha reivindicat el posicionament de Peníscola com a destinació segura.

El visitant de proximitat i l’agenda d’esdeveniments

El sector de restauració ha sol·licitat a l’àrea de Turisme un esforç per promocionar els atractius de la destinació en els pròxims mesos d’hivern enfocant-se en el visitant de proximitat, apel·lant a la importància que tindran els desplaçaments curts i les estades curtes de cap de setmana.

El sector no renuncia a continuar la seua activitat fora de l’habitual temporada alta i, per a això, ha reclamat també programació per als pròxims mesos.

En este sentit des de l’àrea de Turisme s’ha informat sobre la programació d’activitats per al pròxim pont d’octubre, així com la celebració d’unes noves jornades gastronòmiques en este mes i l’organització de dos grans esdeveniments esportius abans de la fi del mes de novembre.

Quant a l’agenda d’activitats habitual del mes de desembre, l’Ajuntament està treballant en la seua programació amb l’adopció de mesures de seguretat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià