13.3 C
Valencia

Peníscola destinarà 400.000 € a PIMES i autònoms en ajudes de 1000 i 500 euros

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l'activitat econòmica els locals o els establiments que hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic per l'estat d'alarma i 500 euros a aquells que hagen patit una reducció en la facturació d'almenys, un 75% per l'estat d'alarma.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Peníscola aprova hui en el Ple ordinari una de les mesures que es contemplen en el Pla de Mesures de Xoc per a la Reactivació de Sector Turístic i que es concreta en la creació d’una línia d’ajudes per a PIMES i autònoms.

L’alcalde, Andrés Martínez explica que l’avanç exponencial de la situació d’emergència de salut pública ocasionada pel coronavirus COVID-19 a tot el món, està afectant les economies locals, davant esta circumstància i havent comprovat l’impacte real de la crisi sanitària en l’economia del municipi, “hem considerat necessari atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir a facilitar l’acompliment de les seues obligacions i esmorteir la reducció dràstica d’ingressos”.

L’objectiu d’estes ajudes és “protegir l’interés general del municipi, actuant directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per afrontar esta situació extraordinària i amb la finalitat d’evitar que s’originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per als seus habitants, vetlant perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària, es produïsca al més prompte possible una reactivació de l’economia local” ha explicat Martínez.

Amb l’aprovació de hui d’esta línia d’ajudes municipals, l’Ajuntament consigna 400.000€ per a destinar-los a esta comesa, import que procedeix de romanents de tresoreria per a despeses generals.

- Publicitat -

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l’activitat econòmica els locals o els establiments de la qual hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic a conseqüència de la pandèmia.
A més, es concedirà una quantitat fixa de 500 euros a aquelles persones físiques o jurídiques titulars de l’activitat econòmica que no s’haja vist afectada pel tancament d’establiments, però hagen patit una reducció de la seua facturació en almenys un 75%, en relació amb la mitjana efectuada en el semestre natural anterior a la declaració de l’estat d’alarma.

El procés de tramitació de les sol·licituds es detallarà en els pròxims dies i podrà realitzar-se després de l’exposició pública de les bases i la seua publicació en el BOP.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.

Estes són les fotos guanyadores del concurs “Click a l’Horta”

En total, han sigut més de 1.500 fotografies realitzades per 109 instagramers i per més d’un centenar de fotògrafs
- Advertisement -

: Valencià