22.2 C
Valencia

Peníscola destinarà 400.000 € a PIMES i autònoms en ajudes de 1000 i 500 euros

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l'activitat econòmica els locals o els establiments que hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic per l'estat d'alarma i 500 euros a aquells que hagen patit una reducció en la facturació d'almenys, un 75% per l'estat d'alarma.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Peníscola aprova hui en el Ple ordinari una de les mesures que es contemplen en el Pla de Mesures de Xoc per a la Reactivació de Sector Turístic i que es concreta en la creació d’una línia d’ajudes per a PIMES i autònoms.

L’alcalde, Andrés Martínez explica que l’avanç exponencial de la situació d’emergència de salut pública ocasionada pel coronavirus COVID-19 a tot el món, està afectant les economies locals, davant esta circumstància i havent comprovat l’impacte real de la crisi sanitària en l’economia del municipi, “hem considerat necessari atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir a facilitar l’acompliment de les seues obligacions i esmorteir la reducció dràstica d’ingressos”.

L’objectiu d’estes ajudes és “protegir l’interés general del municipi, actuant directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per afrontar esta situació extraordinària i amb la finalitat d’evitar que s’originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per als seus habitants, vetlant perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària, es produïsca al més prompte possible una reactivació de l’economia local” ha explicat Martínez.

Amb l’aprovació de hui d’esta línia d’ajudes municipals, l’Ajuntament consigna 400.000€ per a destinar-los a esta comesa, import que procedeix de romanents de tresoreria per a despeses generals.

Es concedirà una quantitat fixa de 1000 euros als titulars de l’activitat econòmica els locals o els establiments de la qual hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic a conseqüència de la pandèmia.
A més, es concedirà una quantitat fixa de 500 euros a aquelles persones físiques o jurídiques titulars de l’activitat econòmica que no s’haja vist afectada pel tancament d’establiments, però hagen patit una reducció de la seua facturació en almenys un 75%, en relació amb la mitjana efectuada en el semestre natural anterior a la declaració de l’estat d’alarma.

El procés de tramitació de les sol·licituds es detallarà en els pròxims dies i podrà realitzar-se després de l’exposició pública de les bases i la seua publicació en el BOP.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,745FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià