8.9 C
Valencia

Peníscola amplia el dispositiu per a restablir la normalitat després del temporal

En concret treballen 25 operaris de neteja i 19 màquines especialitzades.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’ampliació del dispositiu de neteja que s’ha desplegat a Peníscola des del primer dia després del temporal Glòria ha facilitat la recent obertura a la circulació de tots els vials del municipi. Les tasques de neteja en el Passeig Marítim han sigut constants al llarg de l’última setmana. El regidor de l’àrea de Serveis de l’Ajuntament, Jorge Rovira, ha visitat este matí diferents zones afectades per comprovar els avenços que s’han produït en matèria de neteja per part dels operaris i maquinària especialitzada.

Màquines agranadores, camions cisterna, maquinària pesant, “BoBcats” i maquinària mixta s’han sumat a les 6 aportacions de l’Ajuntament i a les 4 màquines facilitades dels del Servei de Costes.

“L’empresa concessionària Fobesa ha ampliat la plantilla provisional en 16 persones i ha prolongat la jornada d’altres 9, amb la qual cosa ha sumat un total de 25 operaris de neteja, que s’afegeixen a l’equip habitual”, ha enumerat Rovira. Pel que respecta a les màquines utilitzades, el regidor destaca la labora realitzada: “gràcies a la participació de 19 màquines en les tasques de neteja, 4 d’estes de Costes, hem pogut restablir la circulació, tot i que amb algunes restriccions, en tot el municipi en tan sols una setmana i ja podem observar a la gent passejant pel Passeig Marítim”, ha declarat Rovira.

Concretament, es troben alguns trams de l’Av. del Papa Luna, que discorre paral·lela al Passeig Marítim, tallats de forma intermitent per garantir l’avanç dels treballs de neteja i desenrunament, així com la mobilitat veïnal.

- Publicitat -

La tinent d’alcalde, María Jesús Albiol, ha estat revistant amb el cap de la Brigada d’Obres els treballs pendents de realitzar i ha anunciat noves actuacions de neteja en la zona sud, després d’haver garantit l’accessibilitat a les diferents urbanitzacions la setmana passada “seguirem duent a terme tasques de neteja en el litoral i accessos sud, així mateix, en la platja Sud i en els accessos a la platja de les Viudes”.

Albiol ha coordinat el dispositiu especial interdepartamental amb el qual l’Ajuntament està retornant la normalitat al municipi i ha volgut recordar “la important tasca que estan fent tots els integrants de les bridades de neteja i responsables de la maquinària, així com el realitzat pels equips d’emergències, bombers i Policia Local”.

- Publicitat -

El servei de meteorologia de l’Ajuntament de Peníscola facilita informes a particulars

La mateixa regidora ha informat que, a partir de demà, ja poden registrar-se en el Servei d’Informació Ciutadana les sol·licituds d’informes, per part de particulars, sobre la incidència de la borrasca Glòria en la població.

L’Ajuntament de la ciutat compta amb un servei de meteorologia a través del qual es podran facilitar informes perquè propietaris afectats pel temporal puguen reclamar actuacions de compensació a les companyies asseguradores, així com tramitar les sol·licituds d’ajuda que s’articulen per part de les administracions superiors.

“El procediment és molt senzill: el particular ha de sol·licitar els informes a l’Ajuntament, a través del SAC, amb el registre d’una instància, i l’Ajuntament ho sol·licitarà a l’empresa gestora del servei de meteorologia municipal per facilitar-lo a l’afectat” ha explicat Albiol. Amb este registre, l’Ajuntament disposarà, a més, de xifres sobre la dimensió dels danys causats pel temporal també a particulars.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,316FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià