15.7 C
Valencia

Peníscola reuneix la Mesa de Qualitat per a presentar noves empreses candidates a obtenir l’acreditació del SICTED

Les trenta empreses i serveis públics certificats en anys passats prorroguen la continuïtat dins del programa.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les dos empreses que han aprovat les diferents auditories del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins, han superat ja el tràmit de la Mesa de Qualitat que elevarà les seues candidatures al comité presidit per Turespaña.

La Mesa, encapçalada per la regidora de Turisme, Raquel París, ha estat constituïda per un representant de Turisme Comunitat Valenciana, representants dels empresaris locals i la tècnica gestora que ha supervisat i assessorat al grup d’empreses candidates a la distinció.

Este distintiu de Turespaña, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses el compliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Des del mes de maig dos noves empreses s’han sumat a este programa amb èxit, ja confirmat per la Mesa de Qualitat, que proposarà les seues candidatures en la convocatòria de Turespaña del pròxim mes de desembre.

- Publicitat -

L’establiment d’hostaleria amb venda de productes de quilòmetre zero, Cinquanta, i la immobiliària Inmomart, que també gestiona el lloguer d’apartaments turístics, se sumaran a les trenta empreses i serveis públics que en els anys anteriors ja es van certificar.

Després d’esta, la pròxima anualitat, les dos empreses hauran de passar una auditoria de seguiment i en dos anys una nova avaluació per a poder comprovar l’aplicació dels plans de millora resultants del treball realitzat este primer any.

- Publicitat -

Enguany inicia la tercera fase d’aplicació d’este sistema integral de qualitat, composta per quatre cicles, ja que algunes empreses enguany estan en el nové.

Enguany les propostes i plans de millora així com els projectes per a l’any pròxim giren entorn de l’aplicació de protocols i l’adaptació dels criteris de qualitat a la seguretat en època de Covid-19, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la seguretat, consolidant a Peníscola com a destí SICTED, que compta amb 30 reconeixements, entre els quals s’inclouen els serveis públics certificats de l’Oficina d’Informació Turística, la Platja Nord, el Museu de la Mar i la Policia Local. Les empreses ja certificades han sol·licitat la pròrroga en este any.

A més, i com a novetat, enguany Peníscola com a destí Sicted participa de l’avaluació que realitza Turisme Comunitat Valenciana sustentada en els criteris dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, una iniciativa “molt interessant i en la línia en la qual està treballant el nostre Ajuntament, un dels primers de la Comunitat a adherir-se a la xarxa nacional d’entitats locals compromeses amb el compliment dels ODS que impulsava la FEMP” ha explicat la regidora.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Malestar en les xarxes socials per un vídeo que insinua l’afinitat política dels estudiants candidats a les eleccions de l’UJI

La publicació és d'un nou grup d'estudiants "independents" que baix les sigles PEI-CiT denúncia les "propostes populistes" d'altres candidatures que apunten a millorar aspectes, com la baixada les taxes universitàries, sobre les que "no tenen competència".

Sanitat registra 1.815 nous casos de coronavirus i 1.647 altes en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 207 a Castelló; 540 a Alacant i 1.068 a la província de València.

Segueix avant la denúncia presentada contra el contractista Enrique Ortiz per sobrecostos en les obres del teatre Calderón

L'Audiència Provincial admet el recurs de l'Ajuntament contra l'arxivament de la causa pels sobrecostos en les obres del Calderón

Benicarló regularà la utilització agrícola de fangs procedents de la depuració d’aigües residuals

La modificació de l'Ordenança també inclou la regulació de les explotacions apícoles, que, d'acord amb la normativa autonòmica, han de comptar amb l'autorització pertinent.

L’UJI commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

La Universitat Jaume I de Castelló ha commemorat el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb diverses activitats per a conscienciar la comunitat universitària sobre aquesta epidèmia que encara constitueix un problema de salut pública a escala mundial.
- Advertisement -

: Valencià