Peníscola enllesteix els preparatius per a les seues Festes d’Hivern

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat la inscripció de més de 300 participants al Dia de les paelles.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat la inscripció de més de 300 participants al Dia de les paelles, que se celebrarà el pròxim dissabte, dins de la programació de les Festes d’Hivern, que acollirà el municipi durant tot el cap de setmana.

Durant tres dies la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola programa activitats que congregaran a veïns i visitants en un enclavament d’excepció, el cor del Nucli antic.

Rovira  

Els actes es concentraran en la Plaça Santa María, Carrer Saiz de Carlos i Plaza de Bous. Serà en aquesta última on la Reina de les Festes 2019, Leticia Gaseni, i la Cort d’Honor inauguren la programació amb l’Encés de Traques, el divendres a la nit.

El regidor de l’àrea, Ramón Simó, ha subratllat que en aquestes festes no faltarà l’oci nocturn, amb els tradicionals tancaments i l’actuació d’orquestres, així com tampoc les activitats per als més xicotets, com els parcs infantils i la xocolatada de fi de festa. Així mateix, ha advertit d’un canvi en la programació prevista, concretament es tracta del concert programat per al dissabte a les sis de la vesprada, que protagonitzarà Rumba 3.

PublicitatJuega Limpio Orihuela