L’Associació d’Amics del Papa Luna va celebrar ahir a Peníscola el dia del llibre d’una manera molt especial

L'acte ha rebut el suport de l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha aprofitat per a mostrar el suport de l'Ajuntament a l’Associació.

103

Membres de la Junta Directiva, amics i simpatitzants de l’associació han participat en el trasllat de la biblioteca d’en Ovidio Cuella Esteban des de la Casa Abadia fins a la Casa de l’Aigua. L’acte ha rebut el suport de l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha aprofitat per a mostrar el suport de l’Ajuntament a l’Associació.

Ovidio Cuella, sacerdot, doctor en Teologia i Història i erudit ha consagrat gran part de la seua obra a l’estudi de la figura de Benet XIII, el Papa Luna. En dates pròximes ha donat gran part de la seua biblioteca personal, que consta de més de cinc mil volums, a l’Associació radicada en Peníscola. Entre els llibres donats, també es poden trobar gran nombre d’obres dedicades a la Història de la Corona d’Aragó i a la Història de l’Església.

Coincidint amb el dia del llibre, l’Associació d’Amicha va aprofitar ahir per a fer el trasllat solemne de les obres rebudes a la casa de l’Aigua, a on han sigut depositades en la biblioteca que es destinarà a l’estudi del Papa Luna, pròximament tots els llibres seran catalogats i inventariats per a facilitar el seu estudi.