Els xiquets i xiquetes de Peníscola comptaran amb mascaretes infantils gratuïtes gràcies a les voluntàries

Cada una de les voluntàries confeccionarà en els pròxims dies un total de 50 mascaretes infantils que seran repartides d'ací a poc temps.

Els més menuts de Peníscola comptaran amb mascaretes infantils gràcies a la iniciativa de l’AMPA del CEIP Jaime Sanz de la localitat, en col·laboració amb l’Ajuntament i el conjunt de voluntàries i voluntaris que estan teixint mascaretes.

Els materials necessaris per a la confecció han sigut donats pels Hotels RH de la ciutat i la mateixa Regidoria de Benestar Social, que ha facilitat la resta de materials necessaris per al desenvolupament de la confecció.

La col·laboració del voluntariat en l’objectiu de comptar amb 1000 mascaretes per poder-les distribuir entre els més menuts és imprescindible, així com la col·laboració de la modista local de l’establiment Elles Decoració, que ha participat desinteressadament en el disseny i el tall de les mascaretes.

Concretament, 20 voluntàries del municipi estan cosint les mascaretes per als més menuts “als quals volem enviar-los el nostre agraïment” ha manifestat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha aplaudit la iniciativa de l’AMPA del col·legi “amb la col·laboració del qual està compromesa l’àrea de Benestar Social, per facilitar que este tipus d’iniciatives tiren endavant en benefici de tots els menors de la nostra població” ha explicat.

Cada una de les voluntàries confeccionarà en els pròxims dies un total de 50 mascaretes infantils que seran repartides d’ací a poc temps.

“En esta iniciativa participa un bon nombre de voluntàries, però elles no només estan en este moment confeccionant mascaretes per als nostres fills i filles, duen setmanes treballant en benefici del nostre municipi; en total han sigut 47 les persones que han aportat mascaretes realitzades a casa estes setmanes i 31 voluntaris els que estan anant casa per casa per cobrir necessitats d’aquells que requereixen ajuda; una tasca que vull reconéixer i agrair en nom de totes les veïnes i veïns de la nostra població”.