Peníscola aposta per la mobilitat sostenible i ecològica

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola està treballant en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

En estos moments s’està finalitzant l’obra per a la seua col·locació en l’avinguda Akra Leuke, enfront de la Platja Sud, al costat d’un dels accessos de la zona d’aparcament més cèntrica de la ciutat, amb capacitat per a més de 400 vehicles. L’obra quedarà llista esta mateixa setmana per a poder allotjar els pals de recàrrega que l’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació provincial.

“L’Ajuntament ha preparat la instal·lació elèctrica i l’obra necessària per a la ubicació dels pals, ara només queda esperar que la institució provincial ens faça arribar els punts de recàrrega per a poder posar el servei en marxa” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, després de visitar el desenvolupament de les obres.

La corporació municipal, a més, ha donat també en l’últim ple llum verda a la millora de la mobilitat del personal dels serveis municipals. L’àrea d’Intervenció està treballant en una modificació de crèdit per la qual es puguen destinar romanents del passat any a l’adquisició de vehicles. Concretament, es tracta de la compra de tres nous vehicles elèctrics per valor d’uns 90.000 € per a, per exemple, desplaçar les treballadores de l’àrea de serveis socials als habitatges de persones dependents.”Creiem que hem de ser exemplars, també en l’adopció de mesures i actituds que contribuïsquen a la millora del nostre entorn i el medi ambient, per això els nous vehicles seran elèctrics” ha explicat Martínez.

CatalanSpanish