15 C
Valencia

Peníscola aposta per la mobilitat sostenible i ecològica

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola està treballant en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

En estos moments s’està finalitzant l’obra per a la seua col·locació en l’avinguda Akra Leuke, enfront de la Platja Sud, al costat d’un dels accessos de la zona d’aparcament més cèntrica de la ciutat, amb capacitat per a més de 400 vehicles. L’obra quedarà llista esta mateixa setmana per a poder allotjar els pals de recàrrega que l’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació provincial.

“L’Ajuntament ha preparat la instal·lació elèctrica i l’obra necessària per a la ubicació dels pals, ara només queda esperar que la institució provincial ens faça arribar els punts de recàrrega per a poder posar el servei en marxa” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, després de visitar el desenvolupament de les obres.

La corporació municipal, a més, ha donat també en l’últim ple llum verda a la millora de la mobilitat del personal dels serveis municipals. L’àrea d’Intervenció està treballant en una modificació de crèdit per la qual es puguen destinar romanents del passat any a l’adquisició de vehicles. Concretament, es tracta de la compra de tres nous vehicles elèctrics per valor d’uns 90.000 € per a, per exemple, desplaçar les treballadores de l’àrea de serveis socials als habitatges de persones dependents.”Creiem que hem de ser exemplars, també en l’adopció de mesures i actituds que contribuïsquen a la millora del nostre entorn i el medi ambient, per això els nous vehicles seran elèctrics” ha explicat Martínez.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

Pérez afirma que les noves investigacions sobre Fabra demostren que el PP “mai va abandonar les pràctiques corruptes”

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló lamenta que el Partit Popular "continue donant eixa mala imatge del nostre territori"

Castelló supera les 400 denúncies per incomplir les mesures sanitàries per a contindre la covid-19

El nivell de sancions per infraccions imposades per la Policia Local es redueix a la meitat en les últimes setmanes de novembre
- Advertisement -

: Valencià