22.2 C
Valencia

Peníscola celebrarà la novena en honor a la seua Patrona complint totes les mesures de seguretat

Les celebracions estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a esta mena d'esdeveniments.

- Publicitat -AVL

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, a proposta de la parròquia, ha programat la celebració dels oficis religiosos que tindran lloc en el municipi a partir de demà en honor a la Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

Les celebracions estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a esta mena d’esdeveniments. Responent a la proposta del rector de Peníscola, Mossén Ricardo Fígols, tant els horaris com els emplaçaments dels actes en honor a la Mare de Déu respectaran les restriccions sanitàries. De l’1 al 7 de setembre les celebracions religioses seran a les 09.00 h en la parròquia Santa Maria, amb un aforament de 120 persones, i a les 22.00 h en l’ermita de la Verge de l’Ermitana a l’aire lliure.

El 8 de setembre es festejarà amb l’ofici religiós a les 11.00 h en la parròquia de Santa Maria, respectant l’aforament establit, i a les 20.00 h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana. El Dia de la Patrona, 9 de setembre, tots els actes religiosos tindran lloc en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana a l’aire lliure, el primer a les 11.00 h i el segon a les 20.00 h.

El regidor de Festes, Ramón Simó, ha explicat que “enguany no comptarem amb programació festiva més enllà de les celebracions religioses, atesa la situació en la qual ens trobem”, i ha afegit que “encara que este mes de setembre serà diferent, els peniscolans i peniscolanes no renunciarem a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,779FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià