Peníscola obre al públic les dues noves pistes municipals de pàdel

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha obert al públic les noves pistes de pàdel, en substitució d’una de les pistes de tenis existents, en l’espai poliesportiu. Per a la redacció del projecte s’han tingut en compte els criteris d’instal·lació del Consell Superior d’Esports, per la qual cosa les pistes compleixen tots els requisits per a ser oficials reglamentàriament.

La instal·lació consta d’una estructura de suport metàl·lica, amb les mesures reglamentàries, un tancament de vidre sotmés a tractament tèrmic de temperat, xarxa reglamentària de pàdel i sòl de gespa artificial. A més, té il·luminació LED i un passadís circumdant per accedir a les pistes.

Rovira  

La gestió de les instal·lacions és pública i les reserves s’efectuen a través del Servei d’Esports.

Aquest matí la regidora de l’àrea, Dolores Bayarri, ha visitat les noves instal·lacions juntament amb l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, i han comprovat “l’estat d’aquesta nova infraestructura esportiva, així com el bon ritme de les reserves que demostren l’encert de la Regidoria en apostar-ne per la construcció”, ha manifestat la regidora.
La construcció de les dues pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal, que ha executat la Mercantil Pórtico Gestión e Ingenieria SL per un import total de 48.398,97 euros, compta amb el finançament de la Diputació de Castelló, que ha aportat 31.483,50 euros, a través del Pla 135-2.

PublicitatJuega Limpio Orihuela