15.3 C
Valencia

Peníscola comença els treballs de reposició de mobiliari urbà i intensifica la neteja a la platja

L'Ajuntament de Peníscola destinarà enguany al voltant de 2 milions d'euros a retornar el seu litoral a la normalitat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Peníscola, després d’adjudicar les obres de millora en el passeig nord, per a revertir els efectes del pas de la borrasca Gloria en el litoral del municipi, arranca les tasques de neteja i reposició de mobiliari urbà en la zona.

A més de l’adjudicació de les obres de reparació del muret en el passeig que discorre paral·lel a la Platja Nord, la setmana passada, hui s’han començat a retirar les papereres que estaven en mal estat per a substituir-les per papereres noves. El mateix es farà amb els bancs i la jardineria.

- Publicitat -

“Després de les primeres neteges i desenrunaments, es va prioritzar la traçabilitat de la via; es va procedir a depositar l’arena dins de la platja i des de Costas han estat treballant per retornar-la al seu estat habitual” ha explicat l’edil de l’àrea de Serveis, Jorge Rovira. Després de l’inici de l’estat d’alarma “tots estos treballs van haver de quedar en pausa per haver d’escometre des de les brigades de neteja, tasques urgents per a garantir la seguretat sanitària de la nostra població durant l’inici de la crisi” ha explicat, “amb l’inici d’esta fase 1 de la desescalada, reprenem tasques de reposició de mobiliari i, en els pròxims dies, de reposició de jardineria, per a anar retornant a la nostra façana marítima la normalitat” ha conclòs.

Quant a la neteja de les platges, que a Peníscola es duu a terme al llarg de tot l’any, Rovira ha explicat que es va haver de programar en diferents fases, a conseqüència del temporal marítim, i en estos moments es reprenen les tasques de neteges de l’arena de la forma habitual.

- Publicitat -

L’Ajuntament de Peníscola destinarà enguany al voltant de 2 milions d’euros a retornar el seu litoral a la normalitat després dels efectes del temporal marítim del passat mes de gener, tasques que han hagut de finançar-se a través d’un préstec bancari i inclouen també la reparació del vial d’accés a la zona sud de la localitat. Segons el consistori, la previsió és de dur a terme estes obres de millora al llarg dels mesos de maig i juny.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,013FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista

València passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Nova convocatòria d’ajudes a les Arts Escèniques i Audiovisuals

Les noves ajudes municipal denominades "Impulsart" tenen com a objectiu “pal·liar els danys econòmics generats per la crisi sanitària”.
- Advertisement -

: Valencià