Peníscola presenta la programació per a Carnestoltes 2020

Els pròxims dies 14, 15 i 16 se celebrarà la festivitat.

El regidor de festes Ramón Simó ha presentat el cartell i programa per als pròxims Carnestoltes.

Des de el dilluns passat 3 de febrer fins al divendres que ve 7 de febrer tots aquells que vulguen inscriure la seua comparsa per a les desfilades podran fer-ho en les oficines del SAC, especificant el nombre de components i si desitgen ser acompanyats per megafonia o comparsa.

El mateix dia set, els que representen a les comparses estan convocats a les huit de la vesprada a l’Edifici Sociocultural a on es procedirà al sorteig que determinarà l’ordre d’eixida i en trajecte a seguir.

Els Carnestoltes, igual que la resta d’esdeveniments festius enguany, no se celebraran en la planta baixa del Sociocultural, com era costum, si no en la carpa de festes situada en l’antic Centre d’Estudis, la coneguda “Residència”.

El divendres 14 a les 00.30 començarà el Carnestoltes pròpiament dit amb un ball de disfresses. El dissabte 15 a les 19.30 se celebrarà la primera desfilada i culminarà la nit amb revetla en la dita carpa. El diumenge 16 a les 17.30 començarà la segona desfilada i culminarà amb el repartiment de xocolate entre els més menuts i l’enterrament de la sardina.

ValenciàEspañol