Peníscola aprova el seu pressupost municipal per a 2019

L’últim Ple de la corporació aprova el pressupost per a l’any que arriba de quasi a quinze milions d’euros amb els vots a favor de PP i Ciudadanos.

La regidora d’Hisenda Sandra Albiol va defensar els comptes municipals assenyalant-los com un “exemple de responsabilitat, rigor i realisme”. També es va aprofitar per a recordar el llast que suposen “els set milions d’euros als quals està obligat a pagar l’Ajuntament per les sentències urbanístiques heretades dels governs socialistes dels anys huitanta.

L’equip de govern va remarcar el caràcter social d’aquests pressupostos que s’incrementen un 2,7 %, respecte als de 2018 i que destinarà importants partides per al manteniment dotacional i a la conservació del casc antic“.
El PSPV i el representant de la Roca (marca local de Podemos) van votar en contra. Dels dos regidors no adscrits, un es va abstindre i l’altre va votar en contra.

Finalment el primer edil Andrés Martínez va voler deixar constància que els de Peníscola són “els primers pressupostos municipals que s’aproven per a 2019 en tota la Província de Castelló”.

ValenciàEspañol