Rescatat després de romandre sis dies a la deriva en el seu veler a Peníscola

Segons han informat EFE fonts de Salvament Marítim, el jove va eixir del port de Calp dissabte passat i el diumenge havia d'haver arribat a Vinaròs encara que no ho va fer, per la qual cosa la seua mare va presentar ahir una denúncia

Un home de 28 anys, que dissabte passat va eixir del port de Calp en un veler amb rumb a Vinaròs, ha sigut rescatat al costat de la seua embarcació enfront de la costa de Peníscola després d’haver estat a la deriva durant 6 dies en el mar en haver-li fallat el motor i les bateries.

Segons han informat EFE fonts de Salvament Marítim, el jove va eixir del port de Calp dissabte passat i el diumenge havia d’haver arribat a Vinaròs encara que no ho va fer, per la qual cosa la seua mare va presentar ahir una denúncia.

Rovira  

Salvament Marítim va iniciar un dispositiu de cerca i va emetre un avís per ràdio per a donar amb el veler en el qual viatjava el jove i hui un pesquer ha vist una embarcació d’aquestes característiques fondejada a unes dues milles enfront de les costes de Peníscola.

Després d’aquest avís, una embarcació de rescat de Salvamar ha eixit des de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) i ha traslladat al jove fins al port de Peníscola, on ja li esperaven els sanitaris i la Guàrdia Civil.

Segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, a les 9.50 hores s’ha sol·licitat assistència sanitària i l’equip d’una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) ha atés a l’home que estava a la deriva 6 dies per desnutrició, encara que no ha necessitat ser traslladat a cap centre sanitari.

Salvament Marítim ha explicat que al jove li havien fallat les bateries i el motor, per la qual cosa no va poder aconseguir la seua destinació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela