13.1 C
Valencia

La Policia Local de Peníscola tramita sancions per no portar la mascareta

Els agents de la Policia Local de Peníscola comencen a tramitar sancions a aquells vianants que, havent de complir les condicions per a dur-la, no porten mascareta.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Des del dia 17 de juny es van posar en marxa patrulles informatives per a l’acompliment de les recomanacions en matèria de seguretat sanitària.

Concretament, des dels primers dies, després de l’obertura de la mobilitat entre províncies i entre comunitats autònomes, entorn del nucli antic de la ciutat, per la configuració de la qual és difícil poder mantenir la distància de seguretat, es va estar informant sobre l’obligatorietat d’emprar les mascaretes.

- Publicitat -

Amb l’increment de l’ocupació en platja i passeig, tant la Policia Local com l’equip d’informadors en platges estan realitzant el mateix requeriment a vianants i banyistes, que han de portar mascareta fins que se situen en l’arena mantenint la distància de seguretat amb la resta d’ocupants de la platja.

“És important que tots col·laborem a continuar avançant i que no hi haja cap pas enrere” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha incidit en la importància que “tots prenguem consciència que seguirem bé en la mesura en què el nostre comportament siga responsable i solidari” ha valorat.

- Publicitat -

En este sentit, des de l’Ajuntament s’ha informat de la tramitació d’expedients sancionadors, des del dia 26 de juny, per part del cos de la Policia Local, no sols entorn de la Ciutat Antiga, configurada amb carrerons estrets, sinó també en els entorns del passeig marítim.

En total, s’han interposat 14 denúncies, “prioritzem la informació als usuaris que estan responent tots de forma molt favorable, atesa la petició dels agents” han explicat des de la Prefectura, que ha insistit que es continuaran duent a terme les patrulles esmentades i se sancionarà a aquells vianants que no complisquen amb el requeriment.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià