L’Ajuntament de Peníscola presenta la programació per a les festes de Sant Isidre

Encara que l'onomàstica recau el pròxim dia 15 de maig, els actes estan planejats per al següent dia 19, dissabte.

205
En la Comissió, en la qual hi ha hagut "cohesió i unitat" de tots els grups parlamentaris en Les Corts respecte a la reivindicació d'un finançament just, s'ha acordat també instar al Govern al fet que el Comité tècnic permanent d'avaluació acabe els seus treballs i al fet que el pròxim CPFF s'incloga tractar sobre l'inici del debat polític de la reforma del model.

Aquest matí la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació per la propera festa de Sant Isidre que se celebrarà en la localitat.
Encara que l’onomàstica recau el pròxim dia 15 de maig, els actes estan planejats per al següent dia 19, dissabte.

La festa començarà amb jocs al Parc Infantil de 17.00 a 20.30 hores, continuaran amb un ‘Tardeo Flamenco’ a càrrec de ‘Los Makis’ i a les nou de la nit se celebrarà el sopar de Pa i Porta, per a acabar la nit, a partir de les 22.30 hores els veïns podran gaudir de la ‘Closing party’ a càrrec de la Disco-Mòbil Costa Azahar.

La festivitat està pensada per clon coure a les dues de la nit, donat que, la Plaça Sant Isidre i els carrers adjacents, són una zona residencial i no es vol pertorbar el descans dels veïns.

La regidora de Festes, Raquel París Marín,  ha informat també que l’elecció de la Reina de Festes i posterior sopar de gala d’ aquest any se celebrarà el dissabte 28 d’abril. A partir de les 20.30 hores, en el Palau de Congressos es procedirà a la cerimònia, en la qual s’elegirà a la Reina entre les sis Dames de festes que representen a les associacions de Peníscola aquest 2018. Per al sopar de gala, que serà immediatament després, ja es poden adquirir les entrades en el Restaurant Edén des del pròxim dijous 19 d’abril fins al següent dijous 26 del mateix mes. Els preus oscil·laran entre els 38 € per a adults i 18 € per a infants.

Ja, per últim, l’Alcalde de la Ciutat, Andrés Martínez, ha recalcat que aquest acte s’engloba en una sèrie d’activitats que es donen a terme en la localitat durant aquests caps de setmana, com també o són la celebració del proper mig triatló, el mundial de pesca, o la passada celebració de la Fira d’Abril.

El primer edil també ha volgut recalcar que aquesta festivitat, s’ha recuperat “després d’anys sense celebrar-se per ser una reivindicació popular i es mostra del compromís del poble peniscolà en l’agricultura i les tradicions, com és la commemoració de Sant Isidre, patró dels llauradors”.