27.3 C
Valencia

Peníscola sol·licita la col·laboració de la Generalitat en la reparació de la zona de la Porteta

"És important que totes les administracions s'impliquen en la reparació dels desperfectes i a garantir la seguretat en la zona" ha valorat Martínez.

- Publicitat -AVL

Després del temporal marítim del mes passat, la zona de la Porteta, enfront de la muralla renaixentista de la zona nord del tómbol de Peníscola “ha quedat danyada, amb efectes visibles de l’impacte del temporal sobre la pedra i amb una obertura en el ferm” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, als tècnics del Servei Territorial de Cultura desplaçats a la localitat, als quals l’alcalde ha sol·licitat una intervenció d’emergència per part de la Conselleria.

Durant la inspecció visual, els tècnics han pogut comprovar l’estat en què ha quedat este espai que envolta la muralla, també en l’accés a la zona posterior dels penya-segats vora els murs del Castell.

“És important que totes les administracions s’impliquen en la reparació dels desperfectes i a garantir la seguretat en la zona” ha valorat Martínez. Esta inspecció visual es va realitzar també amb els tècnics municipals i juntament amb el personal tècnic de Costes, depenent del Ministeri, per les seues competències dins del domini marítim terrestre.

Atenent les competències en matèria de conservació i recuperació del patrimoni de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria de Cultura, des de l’Ajuntament s’hi ha sol·licitat també col·laboració, “ja que l’administració autonòmica preveu poder realitzar intervencions en cas d’emergències i este cas, sense cap dubte, és una emergència” ha valorat”.

En este cas, a més de la reparació del ferm, caldrà fer la reposició de canalitzacions i instal·lacions elèctriques.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,708FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de Castelló estableix quatre dies de treball presencial i una jornada de teletreball

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, explica que amb esta resolució revisable d'adaptació a la nova realitat es pretén garantir la salut dels treballadors i els usuaris.

Moncofa sol·licita a la Generalitat que inicie ja les obres del centre de salut i l’ampliació de serveis

L'alcalde es reuneix amb representants de Conselleria per a conéixer la marxa d´este projecte tan important per al municipi.

Detenen a una dona per maltractar a l’anciana a la qual cuidava al seu domicili

La sospitosa va propinar puntades a la víctima, de 90 anys i malalta d'Alzheimer.

Onda reinventa la Fira de Sant Miquel i suma nous comerços

Tendes d'electrodomèstics, de ceràmica artística o d'esports s'han sumat enguany a esta fira del comerç que en lloc de concentrar les casetes d'expositors en un mateix lloc planteja una ruta per les tendes amb sortejos de vals regal.

Una línia de Tram connectarà Alacant amb l’hospital de Sant Joan

Ximo Puig ha anunciat esta mesura en el Ple de les Corts Valencianes.
- Advertisement -

: Valencià