Peníscola tornarà a acollir l’arribada de la Volta a la Comunitat Valenciana en gener

Peníscola acollirà el final d'etapa de la primera jornada de la Volta a la Comunitat Valenciana, la meta estarà situada en l'Avinguda Papa Lluna.

AVL

Peníscola tornarà a ser el pròxim mes de gener escenari d’una gran prova esportiva, concretament el dia 31, acollint l’arribada de la Volta a la Comunitat Valenciana.
Aquesta competició ciclista comptarà amb cinc etapes, la primera de les quals arranca en Orpesa i arribarà a meta en l’avinguda Papa Lluna, que discorre paral·lela al mar i ofereix una espectacular panoràmica sobre la Ciutat Antiga.
En aquest punt, segons el mateix director de la prova ciclista, Ángel Casolà, “preveem que es dispute l’únic sprint massiu de tota la competició, la qual cosa sumarà espectacularitat a l’arribada dels ciclistes a meta”.
La Volta, el traçat de la qual discorrerà en aquesta primera etapa pel nord de la província de Castelló, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació Provincial, comptarà amb la participació de 25 equips, 12 dels quals estan en el World Tour, i més de 170 corredors.
En suma, l’organització preveu desplaçar entre competidors, acompanyants i logística, al voltant de 1000 persones a la Ciutat en el Mar a la fi del mes de gener, “una oportunitat excepcional de dinamitzar el sector turístic en temporada hivernal, així com de projectar novament la nostra ciutat com a escenari esportiu de proves de primer ordre”, ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació de l’etapa en la localitat, a la qual també han assistit la regidora de l’àrea d’Esports, Raquel París, i el Director per a Castelló i el Nord de València del Banc Sabadell, Cristóbal Peña, patrocinador de la prova.
La 69 edició de la Volta s’emetrà íntegrament per Eurosport per a 59 països i espera superar les xifres de l’anterior edició, que va sumar més 15 milions d’espectadors, “dades que ens asseguren la promoció de la destinació turística, que ve de la mà d’aquesta prova esportiva”, hi ha conclòs el primer edil.
La prova ciclista es desenvoluparà entre el 31 de gener i 4 de febrer a la Comunitat Valenciana.

- Advertisement -
CatalanSpanish