sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pere Fuset posa en marxa un pla d’organització de les carpes en falles

Tot i esta norma general, Cultura Festiva podrà estudiar alguns casos particulars i, de manera extraordinària, podrà atorgar llicències el dia 8, si la carpa s’instal·la en carrers sense afecció a la circulació de vehicles o en solars municipals que tenen menys impacte en la ciutat. O, també, posposar la llicència fins el dia 14 (coincidint amb la plantà dels monuments) en aquelles carpes que generen especials problemes de circulació per a les línies de l’EMT en punts estratègics de la ciutat. Es tracta dels carrers de Baró de Càrcer, Brasil i Castán Tobeñas.

A més, enguany també es procedirà a reubicar les carpes de Corona i Mercat Central amb l’objectiu de de reduir les molèsties i facilitar la circulació dels vehicles d’emergència. Unes gestions que s’han fet en col·laboració i coordinació amb la regidoria de Mobilitat Sostenible.

“Des de l’Ajuntament hem fet una tasca important d’avaluació en profunditat de la situació de les carpes en la ciutat. Amb l’anàlisi ja realitzada ara podem actuar, sempre des del sentit comú i buscant per davant de tot conciliar els interessos de totes les parts. Cal caminar cap a la limitació de l’ocupació de l’espai públic per part de les carpes en els pròxims anys, sempre des del diàleg amb tots els col·lectius implicats com ja hem fet enguany”, ha dit Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.

Finalment, també s’ha donat a conèixer que la carpa del carrer Xàtiva este 2017 ja no estarà localitzada en eixe punt, ja que ocupava una via ràpida i segons les ordenances municipals que fan referència a la seguretat no està permesa esta circumstància.

Últimas noticias

Contenido relacionado