miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Periodistes d’Estat Units participaran en un “press trip” a la Comunitat Valenciana

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, ha organitzat en col·laboració amb Turespaña, a través de l’oficina espanyola de Turisme de Nova York, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló, el Patronat Provincial de Turisme de València i Turisme València, un press trip per a dos periodistes nord-americans amb l’objectiu de promocionar i difondre l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, entre el 18 i el 25 d’agost, periodistes de la revista digital “Healthyaging.net” visitaran diferents localitats de la província de València i Castelló on la gastronomia tindrà una especial rellevància.

De les experiències viscudes durant aquest fam trip, els periodistes publicaran articles en la seua revista digital Healthyaging.net. Aquesta revista està destinada principalment a persones actives majors de 45 anys i que tracta, a més de turisme, de diversos temes relatius a salut, economia, treball i tots aquells aspectes que ajuden, en general, a millorar la qualitat de vida dels seus lectors.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat que amb aquest tipus d’accions “fomentem la promoció de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana entre els potencials turistes nord-americans a través dels mitjans de comunicació”.

En aquest context, Raquel Huete, ha ressaltat la importància que té aquest viatge de premsa per donar a conéixer internacionalment l’àmplia oferta turística i gastronòmica de la Comunitat, a més de representar “una oportunitat exponencial per mostrar al mercat nord-americà que la Comunitat Valenciana està a l’avantguarda en el camp de la restauració, i que compta amb professionals que aposten cada dia per conjugar la creativitat i innovació en la cuina, a més d’impulsar la gastronomia tradicional”.

En 2016 van viatjar a Espanya 2 milions de nord-americans, 7,2% més que en 2015, que van realitzar una estada mitjana de 8,3 dies. La seua despesa mitjana per persona i viatge va ascendir a 1.910 euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado