Peris: “L’actitud del PP amb el terrorisme i les declaracions del diputat Rubén Ibáñez són repugnants”

La portaveu adjunta del Grup Socialista en Les Corts lamenta que el Partit Popular “utilitze la violència d'ETA per a lluitar amb Vox per veure qui està més en l'extrema dreta”.

La portaveu adjunta del Grup Socialista en Les Corts, Rosa Peris, ha qualificat de “políticament repugnants” les paraules del diputat del PP, Rubén Ibáñez, i ha carregat contra l’actitud del Partit Popular amb el terrorisme d’ETA per “intentar fomentar la crispació, l’odi i reobrir ferides per quatre vots”. “És lamentable que el PP haja d’utilitzar la violència d’ETA per a lluitar amb Vox per veure qui està més en l’extrema dreta”, ha criticat la parlamentària socialista.

Per a la diputada socialista, “és una irresponsabilitat absoluta que per motius partidistes intenten confondre i atacar a un partit que ha lluitat tant per la democràcia, la tolerància i la convivència com és el Partit Socialista a Espanya”. Així mateix, ha instat al PP que “no avale el terrorisme masclista ni qüestione les mesures posades en marxa per a lluitar contra la violència de gènere aliant-se amb Vox, un partit que vol eliminar qualsevol política a favor de la igualtat entre homes i dones”.

Peris també ha reclamat a Ibáñez que “demane perdó” per dedicar-se a “obrir ferides per motius partidistes” i denigrar la memòria de les víctimes d’ETA. “Tots els demòcrates hem patit el dolor dels atacs de la banda terrorista, i per desgràcia, hi ha massa exemples en el Partit Socialista de gent que ha sigut assassinada a les mans de la intolerància i la barbàrie del terrorisme d’ETA”, ha assenyalat.

La també secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE ha assegurat que “no tot val” amb la condició de “arrapar uns quants vots” i ha criticat al PP que, en la seua opinió, “sembla que no tinga límits amb la condició de mantindre als seus votants, els és igual si el que diuen són mentides i si fomenten la crispació i la confrontació”. “Pel bé de l’estabilitat, el diàleg, la concòrdia i del nou rumb que ha pres la Comunitat, esperem que el PP no torne a les institucions, ni pel seu compte, ni pactant sense cap mena de rubor amb l’extrema dreta”, ha sentenciat Peris.

Publicitat