Plaça Chicharro guanya el guardó al millor personatge i Barri València el premi a la millor comparsa

La Junta Local Fallera de Borriana ha lliurat els premis corresponents a la Cavalcada Major del Ninot celebrada dissabte passat a la nit en els carrers de Borriana. I ho ha fet en una Llar Fallera que, com cada any, va tornar a omplir-se de fallers i falleres esperant la decisió final per a conéixer què falla era la guanyadora tant del Premi a la millor Comparsa com al millor Personatge vist durant la desfilada en el qual el color, la crítica i la sàtira van tornar a ser protagonistes.

Així, després del recompte de vots van ser els i les falleres del Barri València els qui van saltar d’alegria en conéixer que era la seua Comparsa la més votada i, per tant, es portava la banderola acreditativa. Però a més, un altre dels premis més esperats de la nit, el de Millor Personatge individual que va participar en la Cavalcada del Ninot, va anar per a la Falla Plaça Chicharro i el seu personatge ‘Malèfica’, encarnat per Manolo Fandos.

A més, i com també és tradició en aquesta primera gala de lliurament de premis de les Falles 2018, es van conéixer i es va premiar als guanyadors dels campionats de guinyot, futbolí, parxís o truc. I com també es fa cada any en aquesta gala que premia les comparses i personatges de la Cavalcada del Ninot, es van lliurar les conegudes com Recompenses per la trajectòria de fallers i falleres durant les últimes dècades dins del món de les festes josefines.

Tal com assenyalava la presidenta de la Junta Local Fallera i regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, qui també va estar present en l’escenari en el lliurament dels premis, “com tots els fallers i falleres saben, vam haver de posposar la Cavalcada Infantil del Ninot que se celebrarà aquest pròxim dissabte, i ja podem avançar que els premis que avui hem donat en el cas de la Cavalcada Major, es lliuraran en el cas de la Millor Comparsa Infantil i Millor personatge el pròxim dia 16 en la mateixa gala de Premis de les Falles 2018”.