Dues persones ferides en un accident de trànsit a Fuenterrobles

Dues persones han resultat ferides de diversa gravetat aquest matí a causa d'un accident de trànsit ocorregut en eixir-se de la via el cotxe en el qual viatjaven en la localitat valenciana de Fuenterrobles.

Fuenterrobles

Dues persones han resultat ferides de diversa gravetat aquest matí a causa d’un accident de trànsit ocorregut en eixir-se de la via el cotxe en el qual viatjaven en la localitat valenciana de Fuenterrobles.

A les 9.30 hores s’ha alertat al Centre de Informació i Coordinación d’Urgencies (CICU) de l’eixida de la carretera d’un cotxe, en l’A3, a l’altura del Km.264, en el terme municipal de Fuenterrobles.

Fins al lloc del accidente s’han desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Els serveis mèdics han assistit a 2 persones ferides de diversa gravetat. Una dona de 64 anys per policontusiones, que va ser traslladada en l’ambulància SVB a l’Hospital de Requena.

Així com també, l’equip mèdic ha hagut de prestar assistència a un home de 67 anys, amb lesió en membre superior esquerre que ha sigut evacuat inicialment en la unitat del SAMU a l’Hospital de Requena però que en aquests moments està sent traslladat a l’Hospital de Manises per a una intervenció quirúrgica a causa del diagnòstic de braç catastròfic.

Publicitat