martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

52.159 persones s’examinaren de valencià de la JQCV el mes de novembre

Cal destacar que el nombre de persones matriculades en aquestes proves ha augmentat pel que fa a novembre de l’any passat un 22,35%. Del total de matrícules, 1.203 es presenten a les proves del nivell A2; 2.673, al nivell B1; 31.847, a les proves del grau mitjà, i 16.015, a les proves del superior. A més, 422 persones es presentaran a les proves de coneixements específics, de les quals 204 ho faran a les de llenguatge administratiu; 110, a llenguatge en els mitjans de comunicació, i 108, a correcció de textos.

A més, s’ha produït un augment significatiu de persones matriculades en les proves de grau superior, en concret un 35,77%, pel que fa a les matriculades per a realitzar les proves el mes de novembre de l’any passat. A més, també s’observa respecte de l’any anterior que augmenta considerablement la matrícula en la capacitació tècnica en llenguatge administratiu, un 47,83%, i en el nivell A2, un 24,15%.

Calendari d’exàmens

En concret, el 4 de novembre es realitzaran les proves del certificat del nivell A2 i del certificat de llenguatge administratiu i la primera fase del certificat de grau mitjà. El dia 11 de novembre es farà la prova del certificat del nivell B1 de coneixements de valencià i la primera fase del certificat de grau superior. El 18 de novembre es realitzaran les proves de la segona fase del certificat de grau mitjà i del certificat de llenguatge en els mitjans de comunicació, i, finalment, el 25 de novembre es farà la segona fase del certificat de grau superior i el certificat de correcció de textos.

Les proves tindran lloc en 24 localitats valencianes per a cobrir la demanda de tot el territori: Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Borriana, Bunyol, Castelló, Dénia, Elda, Elx, Gandia, La Vall d’Uixó, Llíria, Ontinyent, Oriola, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, Villena, Vinaròs, Xàtiva. No obstant això, les proves de coneixements específics de llenguatge administratiu, correcció de textos i llenguatge en els mitjans de comunicació es faran únicament en la ciutat de València.

Cal recordar que, en la seu de Segorbe, el lloc on es realitzaran les proves és l’Institut d’Educació Secundària Nostra Senyora de la Cova Santa, segons es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del 26 de setembre.

Últimas noticias

Contenido relacionado