El Pessebre de Creu i Mislata torna a guanyar el primer premi de JCF

AVL

La ciutadania de Mislata compta amb una infinitat d’activitats d’oci per a viure amb intensitat la màgia d’aquestes pròximes dates nadalenques. I una de les cites que mai falten a Mislata per Nadal són els pessebres que munten cada any amb molt esforç les comissions falleres.

Durant més de dues setmanes, nou dels onze casals de Mislata obrin les seues portes totes les vesprades per a mostrar als veïns els seus tradicionals o innovadores creacions nadalenques en forma de Pessebre. De tots ells, el que major expectació ha alçat ha sigut un any més el que han exposat els fallers i falleres de Creu i Mislata, un espectacular treball que els ha permés tornar a guanyar el primer premi de Junta Central Fallera i de l’Agrupació de Falles de Mislata en la modalitat de Pessebre Tradicional.

Però el de la Creu no és l’únic Pessebre que s’ha portat premi. El de la falla plaça de la Moreria ha guanyat el primer premi de la categoria “Dissenye lliure” del concurs de l’Agrupació de Falles de Mislata.

El segon premi de pessebres tradicionals ha sigut per a la falla Quint-Pizarro i el tercer per a Salvador GinerGregorio Gea. Per la seua banda, el segon premi del jurat en l’apartat d’innovació ho ha guanyat la falla Felip Bellver-Mare Ràfols i el tercer Pare Santonja-Cardenal Bell-lloc.

El jurat, format per Diana Montesinos, de la falla Els Doctors, i Juanjo Serrano, de l’Associació de Pessebristes de València, van realitzar el divendres una visita a tots els casals acompanyats pel president de l’Agrupació, José Antonio Garcia, i els regidors del govern municipal Toni Arenas i Teresa Peñarrubia.

- Advertisement -
CatalanSpanish