Obri a València l’exposició de pessebres solidaris amb material de deixalla que va iniciar Fra Conrado

El bisbe auxiliar de València monsenyor Esteban Escudero ha inaugurat i beneït en el convent San José de València l'exposició de pessebres realitzats amb materials de deixalla organitzada per l'Associació Fra Conrado-Amics de Sant Antonio, que continua, d'aquesta forma, la labor del seu fundador el religiós Conrado Estruch, mort en 2015.

PublicitatAVL

El bisbe auxiliar de València monsenyor Esteban Escudero ha inaugurat i beneït en el convent San José de València l’exposició de pessebres realitzats amb materials de deixalla organitzada per l’Associació Fra Conrado-Amics de Sant Antonio, que continua, d’aquesta forma, la labor del seu fundador el religiós Conrado Estruch, mort en 2015.

La benedicció de l’exposició, composta per prop de mil pessebres, ha tingut lloc després de la celebració d’una eucaristia. Posteriorment, el saló d’actes del convent ha acollit una actuació poètic-musical del grup artístic ‘Paraules’ i s’ha presentat el calendari de 2019 elaborat per l’associació que porta per lema, com és tradició, una frase de Fra Conrado: “Vessem amor a mans plenes, és l’únic tresor que es multiplica”, segons Fernando Sánchez, president de l’Associació Fra Conrado- Amics de Sant Antonio.

PublicitatRovira  

La mostra de pessebres està situada en el soterrani i en el saló d’actes del convent dels Capuchinos, situat en el carrer Cirilo Amorós, 67, de València, i romandrà oberta fins a esgotar els pessebres, d’11 a 13:30 hores i de 17 a 19:30 hores.

L’exposició “va ser una idea engegada fa més de 20 anys per Fra Conrado i tots els naixements estan elaborats amb diferents tipus de materials de deixalla, com a cartons, suros o fustes, amb la finalitat d’arreplegar donatius per a famílies sense recursos”, ha afegit el president.

Els visitants poden adquirir els naixements a canvi d’un donatiu, que serà destinat a l’atenció de més de cent famílies valencianes sense recursos, i l’associació també realitza aportacions a entitats com la Casa Bressol Sant Isabel, el Cottolengo del Pare Alegre, l’associació per a la Defensa de la Vida Provida, el menjador San José de Benimaclet i missioners de l’ordre capuchina.

A més, l’Associació Fra Conrado-Amics de Sant Antonio segueix realitzant un repartiment d’aliments de primera necessitat a centenars de persones sense recursos, cada primer dimarts de mes.

Publicitat