Natalia Tena, Oliver i James Phelps presenten a València ‘Harry Potter: The exhibition’

La mostra s'obri al públic dissabte que ve 13 d'abril i arriba a València amb més de 60.000 entrades venudes. 

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, el representant de SoldOut, Rafael Giménez, el vicepresident de GES Events, Robin Stapley, juntament amb l’actriu Natalia Tena, els germans Oliver i Jame Phelps, han presentat aquest dijous en roda de premsa ‘Harry Potter: The exhibition’. La mostra s’obri al públic dissabte que ve 13 d’abril i arriba a València amb més de 60.000 entrades venudes.

Els actors James i Oliver Phelps, que van interpretar a Fred i George Weasley, i Natalia Tena, que va interpretar a la Auror Tonks en la saga de pel·lícules d’Harry Potter, porten el seu enginy i el seu encant màgic a València a l’esdeveniment d’inauguració de l’exposició. Els fans que vulguen tindre l’oportunitat de veure als tres actors acudir aquest dijous a la catifa roja a les 18.00 hores. Els seguidors tindran una oportunitat més de veure a James i Oliver Phelps en l’obertura oficial de l’exposició en el Museu dels Ciències a les 9.00 del matí aquest dissabte.

Els fans també podran gaudir d’una mica de màgia extra a València amb una nova escena, que podrà veure’s per primera vegada a Espanya, i inclou vestits i attrezzo de l’última pel·lícula a entrar en el món màgic, ‘Animals Fantàstics: els Crims de Grindelwald’. Els vestits exposats inclouen els usats per NewtScamander així com per Albus Dumbledore, dècades abans de convertir-se en Director de Hogwarts, i pel poderós mag Fosc Gellert Grindelwald.

“Estic molt contenta d’estar a Espanya i visitar l’exposició. No he tingut l’oportunitat de veure-la des que es va estrenar a Nova York en 2011 i és molt emocionant tornar a veure part de l’attrezzo i els vestits que usem quan gravem les pel·lícules, incloent la vareta del meu personatge” ha dit Natalia Tena.

“Estem molt emocionats d’estar de tornada a Espanya per a celebrar l’obertura d’Harry Potter: The Exhibition a València. Els fans espanyols a Espanya són fantàstics i estem desitjant saludar-los”, ha dit James Phelps. “Tenim moltes ganes de veure les seues reaccions quan vegen l’attrezzo, els vestits i les criatures” ha afegit Oliver Phelps.

“Sold Out està molt orgullós de treballar de nou amb Encore i GES Events per a oferir als fans espanyols una segona oportunitat per a gaudir aquesta magnífica exposició, especialment en la impressionant Ciutat de les Arts i les Ciències, un lloc únic a Espanya,” ha dit Rafael Giménez, de Sold Out.

El director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, ha destacat el bon acolliment del públic perquè “ja s’han venut més de 60.000 entrades i la xifra continua pujant”. A més, ha anunciat que l’exposició a València per primera vegada a Espanya, inclou una nova escena amb accessoris i disfresses de ‘Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald’.

“Estem encantats de tornar a acostar el món d’Harry als fans ací a Espanya. La Ciutat de les Arts i les Ciències a València és increïble estem desitjant que puguen gaudir del Món Màgic ací” ha dit Robin Stapley, Vice-President Creatiu i de Disseny de GES Events.

En el moment en què els visitants entren en Harry Potter: The Exhibition se submergeixen de ple en l’univers d’Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts™. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch™ i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandrágora d’un test en la classe de Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure’s en la seua gegantesca butaca.

L’exposició a València estarà oberta a partir del 13 d’abril. Per a garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l’accés a l’exposició s’organitza en franges de mitja hora. L’última passada es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Les entrades ja estan a la venda en (consultar ací).

Els visitants també podran gaudir d’una exclusiva audioguía amb detalls sobre el making of de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

En col·laboració amb Warner Bros. ConsumerProducts, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran admirar en primera persona centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules d’Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Encore s’han associat amb GES per a presentar l’exposició a València.

Des de la seua reeixida estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l’exposició s’ha presentat en importants institucions culturals i d’entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, on ha rebut més de 5,5 milions de visitants, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Amsterdam, Milà i Berlín.

Publicitat