12.2 C
Valencia

Pilar Escuder: “Decau la Junta de Festes”

El Consell Rector de Festes ha decidit crear una comissió especifica per al 75 aniversari de la Magdalena del 2020 i a la vegada suspendre la renovació de la Junta de Festes, declarant conclòs el mandat de l'actual.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Amb notable malestar amb expressions com “s’acaben de carregar 30 anys de les Festes de la Magdalena” o “açò ha sigut un colp d’estat legal, però un colp d’estat en tota regla” han eixit els representants del PP de Cs i de Vox, que formen part del Consell Rector de Festes. Un Consell que s’ha reunit este dijous i a la part de despatx extraordinari ha posat sobre la taula la aproposta de crear una comissió especifica per al 75 Aniversari de la Magdalena del 2020 i “declarar per conclós el mandat de la Junta de festes”, a mes de “suspendre la seua renovació”.

- Publicitat -

Esta decissió que la Presidenta del Consell Rector, Pilar Escuder, ha qualificat de “prudent” i que prioritza la creació d’esta comissió pel 75 aniversari, a la renovació de la Junta de Festes, suposarà que “de forma inmediata”, caldrà crear este òrgan participatiu de coordinació.

Així, queda suspesa la renovació de la Junta de Festes, que com ja va publicar este mitjà de comunicació, no podia anar més enllà del 26 de novembre. De fet, cal recordar que a la reunió d’este dijous, un dels punts que generava interrogant era la creació de la fòrmula que s’escolliria per abordar la futura presidència de la Junta de Festes i més després de tot el seguit d’esdeveniments, des del nomenament en qué l’assumció de la presidència per part de Noelia Selma en anar-se’n Juanvi Bellido, segons els estatuts, ara en procés de revisió, no es podien ‘estirar’ les pròrrogues més enllà del sis mesos que es cumplixen el proper dia 26.

- Publicitat -

De moment, en la constitució d’esta Comissió de Festes per al 75 aniversari de la Magdalena, queda en l’aire quines seran les persones representants que s’encarregaran de tot el que té a veure amb la gestió dels actes d’este aiversari. Encara que la Presidenta del Patronat, Pilar Escuder, ha reiterat que ha fet l’oferiment de què tots els membres de la fins ara, Junta de Festes, tinguen la possibilitat d’integrar-se a la nova Comissió, a més d’altres entitas que ho demanen.

Pel que fa al calendari, una de les cites més urgents són els preparatius per a eixa arriba del patge reial o per la cavalcada de Reixos del 5 de gener, cites a les que la presidenta del Patronat ha assegurat que “s’arribarà a temps”, i que hauràn de ser preparades per unes altres comissions específiques de treball que s’han de crear de forma inmediata.

- Publicitat -

LES VOTACIONS

Pel que fa a les votacions, els acords d’este Consell Rector, la decisió, que no ha agradat ni al PP, ni a Cs ni a Vox, també ha contat sorprenentment amb el vot negatiu de la vicepresidenta del Consell, Verònica Ruiz. Per la seua banda, des de Compromís també hi ha hagut una abstenció.

La resta de membres que tenen representació han votat de forma positiva a la constitució d’esta comissió que també, com ha explicat la fins ara la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, podria incloure els membres de la Junta que ara s’ha decidit, conclogue mandat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià