10:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pilar Rahola qualifica a Mónica Oltra de “blavera”

Pilar Rahola, la diputada independentista i actualment habitual de les tertúlies en els platons ha carregat aquest dilluns a través de les xarxes socials contra la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, a compte d’unes declaracions de la dirigent de Compromís en Ràdio Nacional d’Espanya.

Oltra ha criticat, sense citar en cap moment a Catalunya, que «a aquells que armen l’escàndol més gran se’ls tapa la boca amb inversions». Una asseveració que ha provocat les crítiques de Rahola a Oltra: “les teues declaracions emulen al blaverisme”.

Rahola ha anat a més i li ha preguntat si recordava al “Naranjto”, apel·latiu amb el qual se citava a qui fóra capdavanter d’Unió Valenciana i diputat nacional igual que la contertuliana, Vicente González Lizondo. “Els catalans ens volen robar la paella. Doncs t’acostes”.

Oltra li ha respost amb escarit: “No has entès gens”. Posteriorment ha aclarit que el seu crit va contra el Govern central. “Cap autonomia roba gens a ningú, però nosaltres tenim no tenim el que ens correspon”.

Últimas noticias

Contenido relacionado