Pilar Soriano, regidora de Compromís, serà una de les magues republicanes de la Cavalcada de València

La regidora de Medi Ambient de Compromís, Pilar Soriano, serà una de les tres magues que recorrerà València en la Cavalcada de Magues al costat de l'activista María Escalona i de la professora Beatriz Cardona.

La regidora de Medi Ambient de Compromís, Pilar Soriano, serà una de les tres magues que recorrerà València en la Cavalcada de Magues al costat de l’activista María Escalona i de la professora Beatriz Cardona.

Aquesta singular Cavalcada va ser recuperada fa quatre anys per la Societat Coral El Micalet i té com a finalitat recordar la Cavalcada laica “Festa de la Infantesa” celebrada en 1936 i en 1937 pel govern de la República.

Enguany, la Cavalcada de Magues se celebrarà el pròxim dia 13 de Gener a les 11.30 hores i recorrerà els carrers de València dins de la denominada “Festa de la Infància”.

Les Magues de Gener es diuen Fraternitat, Llibertat i Igualtat i el recorregut de la desfilada començarà des del Parterre recorrent els carrers de la Paz, San Vicente fins a la plaça de l’Ajuntament de València.

Pilar Soriano, regidora de Compromís serà la primera maga de l’equip de Govern municipal que participe en aquesta polèmica celebració per a xiquets que pretén donar la benvinguda al solstici d’hivern.

A més, les magues estaran acompanyades per 40 grups de diferents associacions de la Comunitat Valenciana que animaran la desfilada amb música, regals, balls i sorpreses per als xiquets de forma altruista.

Des de l’Ajuntament de València es rebrà les tres Magues de Gener i se’ls animarà que pronuncien els seus discursos sobre la cultura, la música i l’amor.

Publicitat