Pilota basc-valenciana en Alfafar

Una partida femenina i una altra masculina seran les protagonistes de la vesprada del pròxim dissabte, 27 de gener.

Des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha col·laborat al costat del patrocinador, Centre Cultural Recreatiu i Casa Centduros, en una partida de pilota basc-valenciana, organitzada per Garfe.

Dissabte que ve 27 de gener a les 19.00 hores, en el frontó del Centre Cultural Recreatiu d’Alfafar, es durà a terme la trobada de pilota rage que organitza la promotora de La Rioja Garfe.

L’esdeveniment començarà amb una partida entre les campiones d’Europa de pilota rage femenina, on s’enfrontaran la parella d’Ana Belén i Empare contra la de Mónica i AnaBelén.

Més tard, tindrà lloc la partida masculina, on el quatre vegades campió de primera del parelles, Titín III i el campió autonòmic, Pacual, formaran parella per a enfrontar-se al tres vegades campió de primera del parelles i subcampió del món Xala, i el seu company de partida, Cervera, pilotari d’Alaquàs amb multitud de títols a l’esquena.

Una vesprada on l’esport, la cultura i la tradició s’uniran en un espectacle de pilota obert a tota la població d’Alfafar.